Η διασκέδαση στο Πλωμάρι

Η διασκέδαση στο Πλωμάρι ξεκινάει λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Τα μεζεδοπωλεία και τα ουζερί σας περιμένουν να απολαύσετε το ούζο ή το ποτό της αρεσκείας σας, με συνοδεία εκλεκτών παραδοσιακών μεζέδων παρέα με ελληνική και νησιώτικη μουσική. Αυτό που σίγουρα κλέβει την παράσταση είναι οι ελληνικές βραδιές με ζωντανή μουσική στον «Πλάτανο». Εκεί μπορείτε να βρείτε ουζερί εστιατόρια με παραδοσιακή ή και μοντέρνα κουζίνα καθώς και μπαρ. Πατήστε εδώ για να δείτε τον Πλάτανο.
Εάν προτιμάτε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να ξεκινήσετε για το πρώτο ποτό στα παραλιακά καφέ-μπάρ, με θέα τη μαρίνα Πλωμαρίου και το καταγάλανο Αιγαίο πέλαγος με Ελληνική και ξένη μουσική από τα decks των djs. Αργότερα υπάρχουν οι επιλογές των clubs όπου εκεί ανεβαίνει ο ρυθμός και η ένταση της μουσικής για ατελείωτο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Επίσης τα τελευταία χρόνια πολύ κίνηση υπάρχει και στις καφετέριες κοντά στην κεντρική αγορά με νέους και φρέσκο-ανακενισμένους χώρους, όπως τα cafe Κοσμικό, Giorgio και Υδροχόος.
Στην περιοχή της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου, μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα κοκτέιλ, στο μπαρ «Nautilus» δίπλα από το club Exodos. Πατήστε εδώ για να πάρετε μια γεύση από το Bar Nautilus. Επίσης προς τα δυτικά λίγο έξω από το Πλωμάρι στον δρόμο για την παραλία «Μελίντα» λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα club του νησιού, το γνωστό «Club On The Rocks». Παρακάτω μπορείτε να δείτε δυο αποσπάσματα βίντεο από το «Club On The Rocks».